Termeni și condiții

Prezentul Document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului și aplicației 4Body.

Site-ul www.4body.ro și aplicația 4Body denumite în continuare ‘4Body’, sunt deținute și administrate de SC ZENTAHUB SRL, denumit în continuare ‘Vânzător’, având următoarele date de identificare: sediul social în Iași, Calea Chișinăului nr. 29, corp C.40, et. 2, număr de înregistrare la ONRC J22/1577/2013, codul TVA RO32242037.

Prezentul document reprezintă un contract de adeziune propus de SC ZENTAHUB SRL și care trebuie să fie acceptat înainte de comandarea oricărui produs sau serviciu 4Body. Orice comandă confirmată de client, prin acceptarea Termenilor și Condițiilor și plata produsului reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei SC ZENTAHUB SRL, în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Sunt de acord” reprezintă o semnătură electronică, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , având aceeași valoare cu o semnatură olografă.

1. DEFINIȚII:

Vânzător: SC ZENTAHUB SRL, care administrează aplicația 4Body și website-ul www.4body.ro.

Produs – orice produs sau serviciu care poate fi achiziționat de un client prin intermediul aplicației sau website-ului www.4body.ro.

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în aplicație și achiziționează un abonament / mai multe abonamente.

Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, necesitând crearea și utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoană fizică / juridică înregistrată pe site sau în aplicație, care, prin finalizarea procesului de înregistrare newsletter / creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului / aplicației din secțiunea Termeni și Condiții.

Cont – secțiunea din aplicație formată din: nume, adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii, accesarea Bunurilor și Serviciilor și care conține informații despre Client / Cumpărător.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului sau direct din aplicație, intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe site sau din aplicație.

Site – domeniul www.4body.ro și subdomeniile acestuia.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Conținut

  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Întrebare – formulă de adresare către reprezentanții 4Body cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile site-ului, venită sub formă scrisă pe site-ul www.4Body.ro, prin e-mail sau social media.

Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului care a adresat o întrebare în Site. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de către reprezentanții 4Body.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către 4Body, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător.

2. PRODUSELE ȘI SERVICIILE 4BODY

Produsele și serviciile 4Body sunt creația și proprietatea SC ZENTAHUB SRL. Acestea urmăresc îmbunătățirea calității vieții prin sport și o alimentație corespunzătoare. Trebuie însă să vă informăm că produsele și serviciile sunt destinate oamenilor sănătoși. În cazul în care aveți probleme de sănătate, deficiențe fizice sau alte probleme care ar putea fi afectate sau agravate prin exercițiu fizic, indiferent de gradul de dificultate, vă recomandăm să apelați la medic pentru un sfat personalizat. Programele noastre sunt gândite și create ca recomandări generale de îmbunătățire a tonusului și nu pot înlocui diagnostice specializate sau opinii medicale avizate, care se bazează pe consultația individuală a persoanelor. Astfel, subliniem faptul că toate informațiile, recomandările, sfaturile și exercițiile propuse nu sunt intenționate ca recomandări medicale și nu pot înlocui recomandări ale unor medici, ci sunt informații generale pentru un stil de viata sănătos.

De asemenea, conținutul alimentar nu este destinat persoanelor care suferă de diverse alergii, intoleranțe alimentare, etc. Va sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a face schimbări majore în dieta și stilul dvs de viață. 4Body nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect suferite ca urmare a folosirii produselor sau serviciilor sale ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate de site, dacă acestea au fost folosite contrar dispozițiilor și informărilor transmise prin acești Termeni și condiții.

Fotografiile / video-urile produselor și serviciilor afișate în 4Body au strict caracter informativ, fiind descriptive pentru produsul sau serviciul selectat. 

3. PREȚUL

Prețurile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, o dată cu delistarea lor de pe aplicația sau website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie să știți faptul că prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificată.

4. METODA DE PLATĂ

Plata serviciilor / produselor comandate se face prin procesatorul extern mobilPay, prin card bancar. Prețul este cel afișat în site / aplicație, orice alte comisioane aferente tranzacțiilor fiind suportate de către SC ZENTAHUB SRL.

5. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Utilizator / Client / Cumpărător. 
Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin secțiunea “CONTACT” din Site. 

4Body poate publica pe site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care 4Body are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente Produselor și Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în RON și includ T.V.A.

În cazul plăților online Vânzătorul nu este / nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Serviciile furnizate de 4Body în schimbul abonamentelor nu sunt servicii pe suport material (CD / DVD sau de altă natură). Achiziția unui abonament oferă Clientului/Cumpărătorului accesul imediat la CONȚINUT, acces limitat în timp de durata abonamentului. Accesul la Serviciile achiziționate va fi efectiv doar după confirmarea plății contravalorii acestora.

6. POLITICA DE RETURNARE

Legea în vigoare oferă oricărui cetățean dreptul de a se retrage dintr-un contract încheiat la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia, fără justificarea deciziei și fără alte costuri în afară celor prevăzute de lege. Totuși, această prevedere nu se aplică în cazul serviciilor de care Clientul / Cumpărătorul beneficiază imediat și integral, al celor cu conținut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate în mod clar pentru Client / Cumpărător, așa cum sunt serviciile oferite de 4Body.

Prin plata abonamentului, aveți acces instant la programul achiziționat pe telefonul mobil, drept urmare, pentru produsele 4Body nu se va aplica dreptul de retragere conform OUG 34/2014 art 16.

7. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Intregul conținut al aplicației și al site-ului 4Body: logo, imagini statice, imagini dinamice, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, text și/sau conținut multimedia sunt proprietatea exclusivă a 4Body, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect. 

Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului nu ii este permisă folosirea oricărui conținut în orice alt context decât cel original 4Body. Folosirea oricărui conținut în afara site-ului / aplicatiei, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al 4Body asupra conținutului precum și participarea la vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, nu este permisă decât cu acordul scris al 4Body. 

Orice conținut neînsoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între 4Body și Utilizator / Client Cumpărător se afla sub incidența Documentului.

Utilizatorul / Clientul / Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile Documentului. 

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

Pentru a sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la contact@4body.ro.

8. CONFIDENȚIALITATE

Informațiile de orice natură furnizate de Utilizator / Cumpărător / Client către 4Body, vor rămâne în proprietatea 4Body. Avem implementate toate cerințele legale necesare la nivel european pentru ca datele utilizatorilor noștri să fie protejate. Veți găsi informații legale afișate despre cum colectăm și utilizăm datele personale, cât și informații despre cookies pe site-ul nostru și cum pot fi gestionate acestea. Nu vom colecta niciodată datele personale ale Clientului/Cumpărătorului înainte să avem acordul său.

Ca Utilizator / Client / Cumpărător al site-ului nostru ai dreptul să ceri ștergerea tuturor informațiilor legate de contul tău (contul tău, abonamentul la newsletter-e etc.).

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site/aplicație, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. 

Prin înscrierea în baza de date a 4Body, Utilizatorul / Clientul / Cumpărătorul își oferă consimțământul, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai 4Body: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii în vederea îndeplinirii obiectului Contractului încheiat între Cumpărător și Vânzător, precum și de agenții de stat, guvernamentale, atunci când legislația specifică prevede acest lucru.

Dacă Utilizatorul / Clientul / Cumpărătorul autorizează colectarea datelor sale personale, Vânzătorul se angajează să le folosească întotdeauna în beneficiul Utilizatorului / Clientului / Cumpărătorului.

9. FORȚA MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afară controlului părților și care nu poate fi evitat: lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele 4Body, erorile de operare, etc.

Dacă în termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

10. ALTE DISPOZIȚII

10.1. Abonarea la newsletter

4Body va trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale către adresele de e-mail cu care v-ați înscris pentru a avea acces la serviciile sau la newsletter-ul 4Body. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la 4Body și vor avea posibilitate de dezabonare gratuită. 

Nu trimitem comunicări comerciale nesolicitate, în conformitate cu legislatia română în vigoare.

10.2. Schimbari ale site-ului sau aplicației

4Body își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, 4Body își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

10.3. Contul de utilizator

Înregistrarea în aplicația 4Body este gratuită. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul aplicației este permisă doar utilizatorilor înregistrați, accesul fiind protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. 4Body nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje prin poșta electronică sau telefon. 

Dacă vă deschideți un cont prin Facebook Login, 4Body va avea acces la numărul de identificare de la Facebook, numele și prenumele și imaginea contului.

Dacă vă deschideți un cont folosind contul Google, 4Body va avea acces la numărul de identificare de la Google, numele și prenumele și imaginea contului.

10.4. Informațiile dvs.

Informația pe care o furnizați despre dvs. către 4Body va fi folosită doar în concordanță cu prezenții termeni, dacă doriți să cumpărați serviciile oferite. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet, ca și cu păstrărea acurateții informațiilor în cadrul 4Body.

11. MODIFICAREA TERMENILOR

Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și condițiile site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de funcționare a site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul unei astfel de modificări, vom afișa pe site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

Administratorul 4Body își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini a site-ului www.4body.ro în orice moment și la orice interval de timp, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă.

12. LEGEA APLICABILĂ

Prezentul Document este disponibil în limba română, drepturile și obligațiile părților, impuse de Termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. 

Prezentul contractul poate fi găsit la adresa : www.4body.ro/termeni-si-conditii/

Ultima actualizare: 15 Iulie 2020.

Putem actualiza această politică din când în când și vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe website-ul nostru. În cazul în care ne-ai furnizat datele tale de contact și ne-ai autorizat să te contactam, te vom anunța dacă modificăm această politică în mod substanțial. Te rugăm să consulți periodic această politică pentru orice modificări. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, te vom informa cu prioritate.